Bosted med trygge rammer

Klippen er et døgndækket bosted og behandlingstilbud og har siden grundlæggelsen i 2001 specialiseret sig i døgnbehandling for alkohol- og stofmisbrug, dobbeltdiagnoser, forstyrrelser i personligheden og forskellige psykiske lidelser.

Klippen tilbyder kortere og længerevarende behandlingsophold på bostedet til mennesker, der har behov for individuel støtte og behandling.

Klippens overordnede formål med opholdet er at øge og bevare den enkelte beboerens ressourcer og kompetencer, for at beboeren selv kan definere egen livskvalitet. Det vil sige, at livskvalitet bestemmes af den enkelte beboer, med den enkelte beboer. På Klippen involveres den enkelte beboer altid i den udstrækning de ønsker det.

Bosted i Slagelse på Sjælland

Klippen ligger i skønne landlige omgivelser, tæt på et mindre landsbysamfund, kun 13 km fra Sorø og 8 km fra Slagelse på Sjælland.

Bostedet består af 1.200 m2 beboelse, herunder enkeltværelser indrettet med seng, skab, bord, stole og faldskærms-tv. Derudover kan der nævnes fælles opholdsstue, spisestue, kreativitetsrum, computerrum, motionsrum samt 5.000 m2 naturskøn have med stor terrasse og bålplads, som alle beboere naturligvis har adgang til.

Har du spørgsmål til bostedet eller vores misbrugsbehandling, er du meget velkommen til at kontakte os på 58 29 00 55 eller sende en mail til KLIPPEN@KLIPPENFONDEN.DK.

Billeder

Top